Hundmöteskurs

Blir du eller din hund osäker när ni möter andra hundar under promenaderna?
Vet du inte hur du ska hantera när din hund morrar, backar, viker undan, lägger sig, skäller eller slänger sig mot andra hundar?
Har du svårt att tolka din hunds signaler när en annan hund närmar sig?

Då är det här kursen för dig!

Vi kommer att under kontrollerade former träna på att möta och passera andra ekipage. Vi börjar med stort avstånd och om det går bra minskar vi successivt avståndet till mötande/passerande ekipage.

Du kommer under teoripassen och de praktiska övningarna få hjälp att läsa av din hunds sinnestämning när en annan kopplad hund närmar sig. Du får lära dig hur du kan se när det bästa du kan göra för din hund är att ge den större avstånd till det mötande ekipaget och när det går bra att, och hur du bör, passera.


Första tillfället börjar vi med ca 30-40 minuter teori, utan hundar, så det är bra om du t.ex kommer i bil så att hunden kan vänta i bilen.

Sista kurstillfället är en återträff, som hålls ca. 2 månader efter kursavslut. Detta för att se att alla deltagare har kunnat gå vidare med träningen och för att ni ska kunna få hjälp med eventuella kvarstående problem.

 

Kursen är fördelad på 4 tillfällen: 1 tim, 45 min/gång.

max 4 deltagare

kursavgift: 990 kr

Instruktör: Kornélia Smideby Wahlstedt

Kursstarter


På grund av stort intresse erbjuder vi 2 st åhörarplatser utan hund när kursen är fullbokad. Dessa kostar 500 kr/st.

Vid tillräckligt många som är intresserade av att gå kursen med hund sätts en till start på kursen.

Lämna din intresseanmälan via telefon: 0722-07 32 21, via e-post: hundgladje@gmail.com eller via PM på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/HundgladjeHallstahammar/

 

Vid anmälan ange: hundens namn, ålder, kön och ras, samt ditt namn, telefonnummer och e-post eller adress (beroende på hur du vill ha kurskallelsen skickad). 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)