Ammie

Jag, Ammie, är under pågående utbildning till hundinstruktör och har arbetat vid Kornélias sida sedan 2013 som trainee och hjälpinstruktör.

Jag har stor erfarenhet av rescuehundar och gatuhundar, jag har varit jourhem till många och den sista blev kvar hos mig.

Han heter Sam och är en lurcher (bordercollie/whippet) från Irland.

När Sam och jag kontaktade Kornélia var det p.g.a att vi behövde lite hjälp med träningen. Vi trivdes bra och jag och Sam blev kvar på HundGlädje Hallstahammar som en del av teamet. Under årens lopp har Sam tränats till att medverka vid kurser och privatlektioner som visnings- och hundmöteshund.

Jag och Kornélia har under tiden tillsammans slagit samman våra erfarenheter och våra kunskaper till något som visat sig vara ett mycket lyckat koncept.

Min erfarenhet av de hundar jag träffat, tränat och levt med under åren är att det enda sättet att nå fram till dem på är genom att förstå dem, respektera dem och att genom trygghet och förståelse bygga tillit och samspel.

Jag använder mig således uteslutande av positiva metoder i min hundträning och i vardagen tillsammans med min egen hund.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)